Reserves: wel of niet deelnemen ??????

Over een kleine maand is het zover: na twee pijnlijke annuleringen i.v.m. het overbekende virus, is daar dan eindelijk de start van de Bossche 100, editie 34!
Om teleurstellingen te voorkomen, willen we jullie attenderen op ons reglement, in bijzonder artikel 13 en 14.

Het max. aantal deelnemers in het wandelpeloton is 110. Hierin zitten sowieso de wandelaars in, die al hadden ingeschreven voor de tocht van 2022. Alle overige deelnemers vanaf nr. 111 staan als res. in de plaatsingslijst.

De ervaring is dat er in de loop van december/januari deelnemers zich om uiteenlopende redenen afmelden. Hierdoor zal de eerstvolgende res. van de plaatsingslijst in de lopersgroep worden opgenomen. De definitieve lijst stellen we een week vóór het evenement definitief vast.
Tenslotte, mocht u in de week van de Bossche 100 niet mogen starten, dan krijgt u het inschrijfbedrag uiteraard terug.