1 september 2016

Bijzonderheden

Algemene informatie 36e Bossche 100

 

Start inschrijving Donderdag 31 oktober 2024 om 20.00 uur.
Starttijd Bossche 100 Vrijdag 24 januari 2025 om 22.00 uur precies.
Finishtijd Bossche 100 Uiterlijk zaterdag 25 januari 2025 om 18.00 uur.
Start-/Finishplaats Voetbalvereniging S.V. CHC
De Fuik 8–10 (Kooikersweg), 5223 KT  ‘s-Hertogenbosch. Tel: 073 – 62 40 495
Bij de start is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.
Het startbureau is gelegen op ca. 1.500 m vanaf NS-station ’s-Hertogenbosch.
Treinreizigers kunnen van ± 20.00 tot ± 21.30 uur aan de achterkant van het station (Paleiskwartier) worden afgehaald door de B100-pendelservice.
Deze pendeldienst kan u zaterdag ook weer naar het station brengen; dan rijden ze tot 18.30 uur.
Plattegrond
Bekijk op een grotere kaart
Parkeren Gezien de ervaringen van de afgelopen jaren, is het raadzaam om de auto NIET op de
niet-bewaakte parkeerplaats
van S.V. CHC te parkeren, maar elders in de wijk.
Inschrijving en inschrijfgeld Er is alleen vóórinschrijving mogelijk. De aanmelding is op volgorde van binnenkomst van het inschrijvingsformulier. Maximaal aantal deelnemers is 110. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Inschrijving geschiedt door alle gevraagde gegevens van het inschrijvingsformulier in te vullen en door overmaking van € (55,00) op:
IBAN NL70 INGB 0002 9200 12
t.n.v. STICHTING DE BOSSCHE 100
te ‘S-HERTOGENBOSCH.

Voor de buitenlandse deelnemers:
IBAN NL70 INGB 0002 9200 12 BIC: INGBNL2A
Adres bank: ING bank NV, Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam, The Netherlands.

Een andere manier van betalen is niet mogelijk.

Het inschrijfgeld is inclusief de verzorging onderweg, bestaande uit 10 wagenrusten met o.a. warme en koude dranken, brood, fruit en een warme hap. Bij het eerste café krijgt u soep en een broodje. Bij de andere twee caférusten zijn de consumpties voor eigen rekening. Meegebrachte etenswaren mogen in de café’s niet worden genuttigd.

Afmelding Indien men zich afmeldt voor de Bossche 100, houdt het bestuur € 10,00 administratiekosten in: de rest van het inschrijfgeld wordt teruggestort op de bankrekening van de inschrijver. Dit geldt niet indien men zich minder dan een week voor de start af meldt: dan wordt er geen inschrijfgeld teruggestort.
Tempo De verzorging is afgesteld op een tempo van min. 6 km/h en max. 8 km/h. Indien u te langzaam loopt kan de organisatie u verplichten de tocht te staken. Indien u te snel loopt zult u op de caférusten worden opgehouden. Vanaf de drie caférusten wordt gezamenlijk vertrokken.
Route Ook dit jaar is een nieuwe route uitgezet. Aan de start krijgt u een routebeschrijving. Er is gepijld met zwarte pijlen op geel papier (met gele Bossche 100 linten), dit ter ondersteuning. Voor de wandelaars met een gps wordt de gps-track op de donderdagavond vóór de start opgestuurd.
U dient rekening te houden met een zwaar parkoers, waarin zowel overdag als ‘s nachts veel onverharde (modderige) paden zijn opgenomen.
Extreem slecht weer Bij de verwachting van extreme weersomstandigheden (ijzel, zeer dichte mist, sneeuw, extreme kou) waarbij verzorgers en/of wandelaars gevaar dreigen te lopen,werken we met een noodscenario (met een alternatieve route).
EHBO Vrijwillige EHBO-ers zullen gedurende de gehele hele tocht aanwezig zijn.
Veiligheid Voor uw veiligheid is het verplicht gedurende de nacht een duidelijk reflectiehesje te dragen. Geen vestje? Dan kun je bij het startbureau een reflecterend hestje tegen een borg van € 5,00 te lenen.
Vergeet ook niet een zaklamp of koplamp mee te nemen, incl. reserve-batterijen.
Bagage Uw bagage (denk aan droge schoenen, sokken en kleding – maximaal 10 kg) wordt naar de drie caférusten vervoerd. U dient zelf uw bagage bij de start en de binnenrusten bij de bus te zetten voor verder vervoer.
Aansprakelijkheid Deelname is geheel voor eigen risico. De deelnemers en de vrijwilligers van de organisatie zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid door derden volgens de polisvoorwaarden van de kWbN.
De beloning Na volbrenging van deze tocht ontvangt u een echte ‘Bossche Bol‘, een diploma en een B100-plaatje voor je wandelboekje. bossche bol
Long Distance Walker Het is mogelijk om twee lusjes extra te lopen vanaf de eerste en tweede hoofdrust: daarmee komt uw totaalafstand boven de 107 km. De Bossche 100 komt dan in aanmerking voor de Long Distance Walker.
Voorwaarde om deze extra kilometers te mogen lopen is dat u zodanig op tijd aanwezig bent bij de start van de extra rondjes, zodat u nog tijd overhoudt om te rusten en zodat u kunt finishen vóór 18.00 uur. Zie voor de tijden pagina 2 van het routeboekje. De organisatie behoudt zich het recht om deelnemers niet meer te laten starten op de extra lusjes.
ldw-knblo_100x135