Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\bossche100.nl\www\wb100p\wp-includes\pomo\plural-forms.php on line 210 Notice: wp_register_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in D:\www\bossche100.nl\www\wb100p\wp-includes\functions.php on line 4161 Algemeen – De Bossche 100
1 september 2016

Algemeen

Wagenrust

Wagenrust

It’s all in the game.

Een zware lange afstandstocht vanuit ’s-Hertogenbosch, voor iedereen die er niet voor terugdeinst om in de winter een uiterst zware wandeltocht van 100 km te lopen.

Voor de Long distance walkers is het mogelijk om 110 km te lopen. De voorwaarden hoort u bij de start en kunt u ook lezen op onze website.

De tocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de kWbn (Koninklijke Wandelbond Nederland), waarbij stichting de Bossche 100 is aangesloten.

 

Het bestuur van STICHTING DE BOSSCHE 100