Notice: wp_register_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in D:\www\bossche100.nl\www\wb100p\wp-includes\functions.php on line 4161 Terror-team op pad: deel 3 – De Bossche 100

Terror-team op pad: deel 3

Het blijft uitkijken

Ook deze zagen erg gevaarlijk uit; 3 hoorns!

Afgelopen woensdag is uw Terror-Team – ondanks het ‘slechte’ weer – weer op pad gegaan. Al vrij snel in het begin vielen de zonnestralen uit de hemel. En dat ging de hele dag door. Het is wel zaak om goed uit te kijken; het pad kan hier en daar lichtelijk verpoept zijn. U bent gewaarschuwd.

Het nadeel van een tocht uitzetten buiten de terreinen van b.v. Natuurmonumenten of andere – om de natuur bezorgde – instellingen is, dat het zoeken blijft naar een speld in een modderpad om een aantrekkelijke tocht voor B100-liefhebbers in elkaar te sleutelen. Maar ook nu kan ik eenieder al geruststellen; het is ons al voor 60% gelukt.

Voor de liefhebbers van strand; een schelpenpad.

Om een B100-waardig pad te vinden moesten we vele kilometers heen en weer lopen, wat de ‘terror-spirit’ niet ten goede kwam, maar – om u gerust te stellen – we hebben heelhuids en zonder kleerscheuren de ons gestelde finish voor deze dag bereikt.

Nog 2 trajecten te gaan. Houdoe!