Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\bossche100.nl\www\wb100p\wp-includes\pomo\plural-forms.php on line 210 Notice: wp_register_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in D:\www\bossche100.nl\www\wb100p\wp-includes\functions.php on line 4161 We worden langzamerhand weer wakker! – De Bossche 100

We worden langzamerhand weer wakker!

Sh*t, DIT stond niet in de folder !!!

Na een lange, verdraaid hete zomer met – voor mij – een succesvolle Nijmeegse Vierdaagse, wordt het tijd om praktische voorbereidingen te gaan treffen voor een korte, verdraaid koude Bossche 100. Ik hoor velen al denken: “Gelukkig, dan zijn al die drijfnatte weilanden tenminste bevroren.”

Het “Terrorteam” gaat de komende tijd weer op pad om een spannende, blubberiaanse route te zoeken. Je moet tenslotte een echte “Bossche 100” in januari 2019 hebben gelopen. Gezien de e-mailtjes die ik ontvang met vragen over de Bossche 100, is er al voldoende belangstelling. Men is dus gewaarschuwd!

Uit de tijd dat er nog GEEN internet was. Dus wees blij!