Notice: wp_register_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in D:\www\bossche100.nl\www\wb100p\wp-includes\functions.php on line 4161 4e Controleronde – De Bossche 100

4e Controleronde

B100-classificatie:
2e cat.

Een lang verblijf is bijna zeker ongezond.

Ook deze keer zijn we door de weergoden met schappelijk weer beloond. Af en toe een druppel, maar daar is mee te leven. Wel is te merken dat de goden in de afgelopen dagen wel actief zijn geweest. Zo zijn diverse wegen en paden op het vereiste  B-100 niveau gebracht. Oké, wel wat te vroeg, maar toch.

Dat Den Bosch veel verwacht (van de Bossche 100 ???) is te merken aan de bouwactiviteiten van een joekel van een parkeergarage. Maar daar wil je achteraf geen gebruik van willen maken. Heel erg ongezond.

Onderweg heerlijk geluncht bij een van de controleurs. Miranda, bedankt.

Het keukentafelgesprek.