Laatste controletocht

Op 19 december is de laatste controletocht  in opperbeste stemming verlopen. Jammer was dat onze ‘nestor’ – aka Jo – door ziekte verstek moest laten gaan. Hij werd waargenomen door de voorzitter, ook een Leijtens.

Het was soms even zoeken, maar met daglicht was het goed te doen. Het weer werkte ook mee; zelfs de zon liet zich enkele momenten zien. Onderweg wat fotootjes gemaakt. Helaas heb ik enkelen wat geblurred. (men zou al gauw kunnen zien welke richting we gaan), maar dat mag de pret niet drukken.

Ook hebben we de uitrusing van de verzorgingsposten wat geupdated. De bonnetjes, dankkaartjes en diploma’s zijn ook al klaar; er moet alleen nog gewandeld worden 🙂

Rest nog het boekje met de route. Eenieder alvast een goede voorbereiding voor het jaar 2018 in het algemeen en voor de Bossche 100 in het bijzonder.

Na gedane arbeid is het goed toeven.

Aijjjj, da’s wel erg veel weggeblurred . . . .

Ook deze dag genoeg modder.