De laatste loodjes …

De laatste controle  van de B-100 route is voltooid door uw Terrorteam. Wederom onder barre omstandigheden. Was het niet het weer dat ‘tegen zat’, dan was het wel een ‘loslopende’ krokodil die hongerig lag te wachten tot een van ons in de plomp zou vallen. Helaas, hij had vandaag geen geluk.

Het wandelpad werd vandaag flink besmeurd door een grote partij eenden en ganzen. Voor de duidelijkheid, zij zijn NIET uitgenodigd om eind januari de doortocht van de wandelaar ‘op te vrolijken’.  Elke opmerking hierover wordt met uitsluiting beloond.

Tenslotte, het achterlaten van een medewandelaar wordt in menig dorp niet gewaardeerd. U bent dus gewaarschuwd.

Wat nog rest is de verbeterde route ordentelijk op papier te zetten, gelijk de lusjes,  bonnetjes, diploma’s, dankjewelletjes en ander leeswerk.

Ik hoop jullie allemaal in 2019 in goede conditie aan te treffen aan de start van de Bossche 100.
Prettige dagen en een goed begin!