Terror-team op pad: deel 2

Vandaag, 2 november, onder ‘zware’ weersomstandigheden een tweede controleloop uitgevoerd. Een brandende zon, een enkele keer verscholen achter een stevige grijze wolk, brandde op de ‘bollekes’ van uw Terror-Team.

BTW, terwijl ik dit schrijf – oké “typ” – rollen de eerste inschrijvingen binnen: om 20:20 uur 83 inschrijvingen, m.a.w. ongeveer 4 inschrijvingen per minuut.

Terug naar de controleloop.  Het is maar goed dat we dat doen, want een boer met ploeg was op ons uitdrukkelijk verzoek bezig met het omploegen van het wandelpad om er een goede B100-kwalificatie aan te kunnen geven, MAAR HIJ WAS WEL BEZIG AAN DE VERKEERDE KANT VAN DE SLOOT. Grrrrrr.

Ook hebben we vandaag een kleine proef gedaan om in de toekomst van het vóórlopen, het pijlen en de papieren rompslomp af te zijn. Voor 2020 willen we de route middels een stevig oranje koord gaan aanduiden; één keer uitrollen en aan het eind weer oprollen en klaar is Kees, wie dat ook moge zijn.

20:35 Uur: de teller staat op 91 deelnemers.

Allemaal een prettige avond en vergeet niet te betalen. Houdoe!